Кулінарія

Що може бути простіше: обмазати рибу маринадом і поставити в духовку на 20 хвилин. Рибка дуже хороша виходить

Так рибу можна готувати і на святковий стіл, і на кожен день. Головне – що дивовижно смачно, а робити швидко і просто.

У мене сьогодні скумбрія,

і я її вже помила, почистила і розділила на філе.

Тепер робимо маринад.

Змішуємо в чаші рослинне масло, трохи соку лимона, подрібнений часник, спеції для риби, сіль, суміш перців, солодку паприку. Перемішуємо, щоб вийшла однорідна “кашка”.

Цією сумішшю добре змащуємо кожне філе скумбрії і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

Потім перекладаємо рибу у форму, застелену папером для випічки. Форму ставимо в духовку розігріту до 200 градусів на 20 хвилин. Якщо є конвекція, можна включити.

Наша приголомшливо смачна, ніжна риба готова!

Подавати таку рибку можна з будь-якими овочами і гарніром.

Рецепт:

  • Скумбрія (велика) – 1 шт
  • Рослинна олія 2 ст ложки
  • Лимон – 0,5 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Солодка паприка – 1 ч. ложка
  • Сіль – 1 ч. ложка без верху
  • Суміш перців – за смаком
  • Спеції для риби – 1 ч ложка

Сподіваюся, що вам сподобався цей рецепт. Готуйте, а в коментарях пишіть, що у вас вийшло.