Що може бути простіше: обмазати рибу маринадом і поставити в духовку на 20 хвилин. Рибка дуже хороша виходить
Так рибу можна готувати і на святковий стіл, і на кожен день. Головне – що дивовижно смачно, а робити швидко і просто.
У мене сьогодні скумбрія,
і я її вже помила, почистила і розділила на філе.
Тепер робимо маринад.
Змішуємо в чаші рослинне масло, трохи соку лимона, подрібнений часник, спеції для риби, сіль, суміш перців, солодку паприку. Перемішуємо, щоб вийшла однорідна “кашка”.
Цією сумішшю добре змащуємо кожне філе скумбрії і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.
Потім перекладаємо рибу у форму, застелену папером для випічки. Форму ставимо в духовку розігріту до 200 градусів на 20 хвилин. Якщо є конвекція, можна включити.
Наша приголомшливо смачна, ніжна риба готова!
Подавати таку рибку можна з будь-якими овочами і гарніром.
Рецепт:
- Скумбрія (велика) – 1 шт
- Рослинна олія 2 ст ложки
- Лимон – 0,5 шт
- Часник – 2 зубчики
- Солодка паприка – 1 ч. ложка
- Сіль – 1 ч. ложка без верху
- Суміш перців – за смаком
- Спеції для риби – 1 ч ложка
Сподіваюся, що вам сподобався цей рецепт. Готуйте, а в коментарях пишіть, що у вас вийшло.